Jag hittade detta som jag skrivit för ungefär 2 år sedan:

Frustration. Vi har fått ord i NO och matte som sonen jobbar med. Bildstöd och helst tecken till underlättar enormt. Jag brukar hjälpa till när jag väl får orden – bra start att jag fick orden idag. Ok bara att sätta fart; 9 ord i matte – och i våra bildadabaser har jag bilder till TRE och inga tecken!! Andas djupt, vi tar NO istället; 23 ord – bild till TVÅ och tecken till en tredje!

Jag vet att det är att begära det omöjliga, men det här betyder att det kommer att ta så lå…ng tid för mig att ordna bilder (och än värre om jag tar tecken också) att de hinner jobba klart med området innan jag är klar.

NO:

nervsystem, nervcell, synaps, signalämnen, nerver, ryggmärgen, hjärna, hormoner, hypofysen, binjurar, reflexer, stora hjärnan, hjärnbarken, hjärnstammen, lilla hjärnan, minnen, belöningssystem, dopamin, beroende, tolerans, abstinens, stress, sömn

Ma:

frekvens, linjediagram, stapeldiagram, stolpdiagram, cirkeldiagram, medelvärde, median, typvärde, variationsbredd