Tre månade med vegetariska lunchlådor, många vegetariska middagar och vegetariska restauranger har haft effekt. Han äter utan problem vegetarisk mat (i alla fall som mamma lagar – restaurangmaten är ofta för stark).

Idag testade jag att tillaga vegetarisk Jalfrezi och serverade med mammas indiska plattbröd (eftersom han måste ha glutenfritt). I den här röran syns de olika ingredienserna tydligt, så han vet vad han äter. Han hade INTE tagit många tuggor av det där för ett år sen. Vi lägger det på brödet och viker så är det lätt att äta.

Vill du också testa receptet så kör på. Jag använde mig av det här receptet (och kan rekommendera flera andra i samma serie). Att det är en ketchupproducent som står för recepten gör inte ett dugg – sonen älskar ketchup.

Och för dig som är orolig – vi äter inte BARA vegetariskt, det blir 1-3 kötträtter i veckan. Igår åt han baconinlindad kyckling på en trevlig restaurang.