SNART ÄR 2015 HÄR! OCH JAG, KAJSA GRANSTRÖM SÖKER JOBB!

VILKA ÄR MINA STYRKOR? De är MÅNGA!

SPRÅK: Förstår och talar flytande vardagsengelska. Grundkunskaper i italienska.

SÅNG: Sjunger främst klassisk musik och opera. Behöver ordentligt med reptid och sjunger ännu inte alltför komplicerade stycken offentligt. Sjunger gärna tillsammans med annan sångare. Har lätt att lära texter utantill, även på engelska och italienska. Har också lätt att improvisera, att i stunden hitta på nya texter till befintliga melodier, texter som väl följer rytmen i melodin.

SCENVANA: Stor scenvana. Stått på scenen sedan 10-årsåldern. Har lätt att ta regi. Lätt för att improvisera och är snabb i dialoger. Lätt att lära repliker från manus. Stark scennärvaro. Även erfarenhet av statistjobb inom film. Jag är uthållig, van vid långa rep och van att vänta.

DANS: Dansimprovisation

FOTO: Jag har lätt att bli bra på bild och är lätt att samarbeta med på fotografering. Trivs framför kameran.

ÖVRIGT: Mina språkkunskaper och mitt vänliga sätt kommer väl till pass när det gäller att dela ut program, broschyrer, etc vid föreställningar, på mässor, etc.

JAG TAR SEDAN MÅNGA ÅR: 2t/v lektion hos sångpedagog med klassisk- och operainriktning, 1t/v lektion i : sångteknik, drama, dansimprovisation, engelska, italienska.

Jag har ledsagarkompisar som arbetar professionellt inom opera och teater och som, vid behov, kan underlätta för mig i en ny arbetssituation.

Referenser finns.

För mer info och direktkontakt med mig: kajsalovisa@bredband.net, acomats99@hotmail.com