Idag har jag packat några beställningar för Äppelklyftig som varit min hobby i många år nu. Erkänner direkt att det inte är särskilt roligt att packa beställningar längre. Det är en av många anledningar till att jag avvecklar Äppelklyftig just nu. Webbshoppen håller öppet året ut, med de varor som finns. Sen är det bara den byråkratiska avveklingen och sista deklarationen kvar, puh!

Jag har fortfarande en massa idéer i huvudet som jag skulle utveckla till Äppelklyftig, t.ex. fler skojiga teckenmaterial i stil med Teckenlopporna och Snigelspelet, men jag har bara inte tid till det. Kanske man kan sälja idéerna till någon annan 🙂 ?
Och mängden påbörjade böcker som ligger här och var i min dator, de blir de nog inte några färdiga böcker av. Man får vara glad åt de jag faktiskt HAR gjort klart, som Alabama och kulabc.
Några till datorprogram finns också i tankestadiet, men Ordramar och Bildbanksgeneratorn är program som jag är mycket nöjda med och som vi haft STOR användning av här hemma.

Jag hoppas att alla som följt mig genom åren är nöjda med sina köp och att det passat dem och deras bar och elever lika bra som det passat mina.