De senaste åren har Sverige Rockat sockar den 21/3. Olika är bra – några har till och med koll på att det handlar om Downs syndrom. Många vill visa sin stöttning genom att ha olika strumpor. Få är beredda att göra något på riktigt; olika är bra så länge det inte är i vår skola, inte på vår arbetsplats, inte i vårt bostadsområde, inte i vårt idrottslag osv… Vi har lång väg kvar att ens bli fullt accepterad den 21/3. Undrar om man kan få till en praktikdag just den dagen…. fast i år är vi nog lite väl trötta just den dagen… (varför är en hemlighet)

Men det jag tänkte på var det där med en dag. Vi rockar inte sockarna den 21/3 – vi rockar sockar nästan jämt. Olika är bra även de andra 364 dagarna om året!

Och dessutom kan man ju använda alla hundratals udda strumpor det blir i en familj på 6 personer 😀

#rockasockarna