Jag kanske borde skriva om nått annat än ishockey. Men det var antingen det eller “hab-eländet” och vem vill grotta ner sig i elände? Jag väljer det positiva istället.

Den ena nyheten är att det i år bildats ett lag i Finland! Grattis Finland! Vi är nu tre lag i norden så det vore väl själva f-n om vi inte kunde ordna en cup?

https://www.facebook.com/SpecialHockeyKKP/

Och då kommer vi direkt över till den andra springande punkten… om vi ska spela mot dem så behöver vi ha ett helt lag! Just nu har vi 3 aktiva spelare på skridskor och 2 på kälke. 1 kommer ibland, men är inte intresserad av match. Ytterligare 2 är på ingång och vi hoppas att de stannar kvar. Inte precis ett fullt lag. Vi behöver fördubbla vårt antal.
Jag vet inte riktigt hur vi ska göra för att locka fler spelare, alla tips är välkomna. Det jag gör nu är att tala om hur fantastiskt roligt det är. Och sprider bilder som dessa från dagens träning.

Så det där med att den nästan är slut…. i mars smälter kommunen isen och vi står på barmark 🙁 Men det positiva är att vi faktiskt har flera tillfällen kvar och det kostar inget att vara med så här i sluttampen. Så då kommer min avslutande fråga till er läsare:

Vem av er kommer och testar nästa träning?