Ärligt talat, vad var det som fick mig att ta honom till ishallen den där oktober dagen för flera år sedan? Galenskap kanske? I så fall har vi för lite galenskap i världen för det var bland det bästa jag gjort. Naturligtvis hade vi flyt att det var just Roger som var där och tog emot. Jag vågade inte ens ut på isen då….

Nu flera år senare är Hockeyn lika viktig – nä, viktigare! Fotboll spelar han också – när det inte är hockey, och på fotbollens avslutning träffade han hockeyspelarna i VIK. Han vågade gå fram och berätta vem han var och att han spelar ishockey. På frågan vilket som var bäst av fotboll och hockey svarade han direkt hockey.

Men naturligtvis är inte allt friktionsfritt ens på isen – för var är alla andra lag? Varför spelar så få ishockey? Det finns inga att spela mot!
Hjälp till att sprida att ishockey är möjligt, roligt och utvecklande så att grabben får några lag att möta också!