Ishockey! När sonen för några år sedan började spela hockey blev jag mäkta förvånad när jag insåg att det inte finns någon handikapp-ishockey för spelare med utvecklingsstörning i Sverige. Det finns ju i andra ishockey-länder så varför inte här. Nåja, det känns inte som att det är hållbart att spela med 5-åringarna hur många år som helst så vi får nog ta tag i detta själva. Vi behöver fler spelare till vårt lilla “Special-hockey-team”, man behöver aldrig ha stått på ett par skridskor. Åldersgränser har vi inga, men yngre spelare kan delta i vanliga ishockey-skolan, så jag gissar 10 år och uppåt kan vara vettigt.

Lyckas vi få ihop ett lag på minst 3 spelare så ber vi Sala Hockey eller någon annan av länets föreningar om hjälp att komma igång.

Det finns också en FB-grupp för att samla intresserade. Men det går bra att lämna någon kontaktuppgift här också