Jag fick några frågor om hur jag gjort min babblarmapp så här kommer förklaringen.

För att göra mappen har jag skrivit ut bilder från babblarnas sida. Själva mappen är ett vikt A3 (160g har vi).
Fönster och dörrar har jag gjort genom att först skära ut ut dem ur bilden. Limma fast dem på små vikta papper (lite tjockare) i samma form som fönstena och sedan limma fast dem där fönstrena satt.
Snurrorna är enkelt gjorda genom att först klippa ut cirklar i tjockare papper, skära bort en sektion och fästa dem med påsklämmor (de sitter på insidan av framsidan och är täckta av dekorativa papper på framsidan så att de inte syns). Under snurran har jag bara limmat fast bilder på babblarna.
Bobbos väska är bara ett brunt papper vikt och med piprensare limmade på framsidan som handtag.
“klä-på-babblarna” är gjorda så att jag skrev ut 3 av varje babblare (jag har Bibbi och Dadda), vek ett papper i tre delar och klistrade dit en kopia på vardera flik, två av vare sort fick kläder av pålimmade tygbitar och sen limmades det hela fast i mappen.

Några bra sidor om lap-booking hittar ni här:
Tot-books
Lapbooking lessons

Och glöm inte att kolla in Lapbooking på Youtube.