Att leka är roligt, tycker sonen. Men han är inte lätt att leka med. Det gäller för oss att hjälpa till och se till att det finns bra lekar sm han fixar att leka själv med sina kompisar – som också kompisarna gillar – ingen lätt uppgift. Dagens tips blir två spel som funkar utmärkt för detta.

Bilden till höger visar fotbollsspelet. Detta är ett spel där man inte måste vara snabb eftersom alla spelare står still och det gäller att passa mellan sina spelare utan att bollen rullar till motståndaren (svårare än man tror). Vårt spel kommer från Chemoplast. Finns att köpa t.ex. här: http://www.cheva.cz/eshop/spolecenske-hry/ Fast vi har köpt vårt i en leksaksaffär i Liberec.

Bilden till vänster visar vårt nyinköpta Airhockey. Här måste man visserligen vara snabb, men man har bara en enda sak att hålla reda på. Spelet är inköpt på Barnens Hus.