Äntligen är det tävlingsdags igen. Den här gången behöver du inte göra mer än tala om att du vill vara med. Det jag lottar ut är en underbar bok Jonathan – (inte) som andra barn? av Anna Sandström

“Det här är en berättelse om en alldeles vanlig familj där deras yngste son tappar sitt språk, tystnar och går in i sig själv. Det är också en berättelse om hopp och praktiskt hur du själv kan hjälpa ett barn med dessa svårigheter.”

Skriv att du vill vara med i en kommentar till detta inlägg så får du en lott. Lämna något sätt för mig att kontakta dig om du vinner! Om du sen vill ha fler chanser att vinna väljer du bland följande alternativ (varje alternativ ger en extra lott):

# tipsa om tävlingen i din blogg med en länk hit (ange länken till din blogg i kommentaren, låna bild om du vill)
# Gå med i Kommunicerande Samspels Facebook grupp (ange ditt FB namn i kommentaren)
# Gå med i Kommunicerande Samspels Yahoogrupp (ange ditt Yahoo-namn i kommentaren)
# om du redan läst boken och vill vinna ett ex att ge bort kan du få en extra lotter genom att recensera boken på bokus, adlibris eller vulkan (en lott per recension, ange namn du recensierat under i kommentaren)

Som mest kan du alltså skrapa ihop SJU lotter!

Lycka till, vinnare dras 10 oktober.

TÄVLINGEN AVSLUTAD!