Den 21/3 är det Världsdagen för Downs Syndrom. Datumet är valt med omsorg, den vanligaste formen av Downs SYndrom har helt enkelt 3 ex av kromosom nr 21. Här hemma firar vi detta lite lugnt med tårta och tulpaner på bordet i eftermiddag. På bloggen tänkte jag fira genom att lansera en klassisk bogg-tävling!

Du kan vinna en cd med Äppelklyftigs fina Teckenloppor OCH Ordramar!

En lott: Anmäl dig till Äppelklyftigs nyhetsbrev på info@appelklyftig.com och tala om att du vill vara med och tävla (får du redan nyhetsbrevet så skriv det).

Två lotter: Anmäl dig till nyhetsbrevet som ovan OCH lägg in tävlingsbilden på din blogg tillsammans med följande text: Jag är med och tävlar om produkter från ÄppelklyftigDS-bloggen. Lägg sedan en länk till din sida bland kommentarerna till detta inlägg.

Vinnare dras den 4 April (2010). Lycka till! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!